Recipe: Appetizing Guinness Irish Stew
Guinness Irish Stew. Irish beef stew made with Guinness is a pub classic, but Guinness loses a lot of its already-mild roasted flavor during the time it takes to cook a stew. This version fixes that by reinforcing the beer's. Guinness® stout beer gives this Irish stew an added richness for your St.
Rich Irish beef stew, made with the unmistakable flavors of Guinness and coffee, makes this the most savory and mouthwatering comfort food you'll ever eat! This is a rich and flavorful Irish Stew, made with a little wine, and Guinness. It orginally came from Bon Appetit, and has recently been posted at Simply Recipes, among others. You can have Guinness Irish Stew using 14 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Guinness Irish Stew
- It's 1 kg of d’épaule d’agneau dégraissée.
- It's 4 of grosses carottes.
- It's 2 of navets.
- It's 4 of grosses pommes de terre.
- It's 1 of gros oignon.
- It's 1 gousse of d’ail.
- You need 3 of feuilles de laurier.
- You need 1 of bouquet garni.
- You need 75 cl of bouillon de bœuf / veau.
- It's 50 cl of Guinness.
- You need of Farine.
- You need of Gros sel.
- It's of Poivre.
- It's of Huile.
This Irish beef stew, slow-simmered with a bottle of Guinness until it's perfectly rich and cozy and Just prepare your stew base, pour in the entire bottle of Guinness, and let everything simmer for a. How to make the best Guinness beef stew made with beef, Guinness beer, and hearty vegetables. Jump to the Guinness Beef Stew Recipe or read on to see our tips for making it. Guinness Irish stew is the perfect meal for a chilly night. iStock.
Guinness Irish Stew instructions
- Découper et dégraisser l’épaule d’agneau en morceaux équivalents à une bouchée (environ 50/60g). Bien retirer les nerfs..
- Enrober les morceaux d’agneau d’un mélange de farine, gros sel et poivre..
- Faire chauffer l’huile dans un faitout puis à feu moyen saisir les morceaux d’agneau sur toutes les faces. Travailler par lots pour ne pas surcharger le faitout puis réserver les morceaux..
- Hacher finement l’oignon et l’ail puis les saisir dans le faitout pour les caraméliser. Saupoudrer ensuite par le reste de farine puis déglacer tous les sucs à la Guinness ainsi que les petits morceaux bruns au fond du faitout..
- Rajouter ensuite le bouillon puis les morceaux d’agneau. Couvrir et laisser mijoter à feu doux pendant 1h30..
- Préparer ensuite les légumes découpés à votre souhait. Les intégrer dans le faitout après 1h30 de cuisson lente de la viande. Rajouter également le bouquet garni et le laurier..
- Servir dès que les légumes sont cuits. Peu être conservé au frigo jusqu’à 2 jours. Les saveurs se développent encore et le stew est encore meilleur réchauffé bien que moins présentable..
Cozy up to this delicious traditional Irish Guinness beef stew recipe, filled with veg and delish Irish stout - yum! Rich, satisfying Guinness Beef Stew is perfect dinner for chilly November, when the body seeks comfort food. This is Irish comfort food at its best. Irish Stew With Guinness is a crowd pleaser. Irish Stew With Guinness is made in a pressure cooker.
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